Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mesterképzésre lehet esélyem?

Mesterképzésre lehet esélyem?

Figyelt kérdés

Most végzek alapképzésen és már jekentkeztem mesterre. Tudom, hogy maximum 100 pont szerezhető, de nem egészen értem hogyan számolják ki. (Leckekönyv félévek számtani tanulmányi átlaga, oklevél minősítés, elbeszélgetés és többletpont) mind 30 pontot és kivéve a töbetpont az 10. A leckekönyvet pontosan hogy kell beszamítani a 100 pontba?

Másik kérdésem, hogy szerintetek van esélyem bekerülni úgy hogy van némi többletpontom, a beszélgetés jól sikerült, és minden félévben 4 egész fölötti átlagom volt, viszont az oklevél minősítésem inkább 3-4 körül van?

Előző években 77-82 körül volt a ponthatár arra a szakra.

2017. dec. 23. 14:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Az egyetem oldalán kell tájékozódni, hogy milyen súlyozásokat használnak.

Gondolom van ahol senkit sem érdekel, hogy sok helyen a kettes 60%-tól van és attól függetlenül egyenletesen osztják szét a 30 pontot a jegyek között(7,5-7,5---)

De lehet, hogy van ahol meg arányosítják, hogy már egy kettes is 15-18 pont körül lehet.)

Ha a weboldalon és tvsz-ben sincs semmi, nyugodtan lehet a TO-n is kérdezősködni.

2017. dec. 23. 15:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Mesterképzésre szakonként eltérő a pontszámítás, így az intézménynél kell érdeklődni (de ezt a honlapon is közzé szokták tenni).
2017. dec. 23. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!