Szerintetek érdemes már most elkezdeni tanulni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Január 5-én lesz az első vizsgám és ezen kívül még lesz 3 január közepén. Szerintetek lenne értelme már most elkezdeni tanulni, előre készülni a dolgokra? Próbálok naponta legalább 8-9 oldalakat tanulni csak így hogy itt a karácsony nehezen tudok koncentrálni. :D Ha meg nem tanulok bűntudatom van..:S2017. dec. 22. 18:47
1/2 anonim válasza:
Hasonló szituációban vagyok! :D
Szerintem a karácsonyt még pihend végig, utána bele lehet temetkezni a tanulásba!
Kitartást neked is!
2/2 A kérdező kommentje:
Neked is! :D Igazából eléggé lazára fogtam a dolgokat, napi 4-5 oldalakat tanulok kedd óta de hát..nehéz.:D Majd jövőhéttől jöhet a dara. :D
2017. dec. 22. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!