Mennyi esélyem van arra hogy átraknak fizetősre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Minden targyam 4-es lesz (4 kreditesek), talan egy-ket harmas, de azokat kijavítom. Viszont lesz egy targyam ami 5 kredites es sajnos kettesem van belőle, javítani nem lehet. Annyira félek:/ már depressziós vagyok és úgy érzem itt a vég. Mit gondoltok?2017. dec. 19. 14:05
1/5 anonim válasza:
Akkor raknak át fizetősre, ha két félév alatt nem teljesítesz 36 kreditet. Ez egy teljesen okés átlag, ne legyél emiatt depressziós... Mások végigbukdácsolják az egyetemet, több tárgyból is megbuknak minden félévben, mégsem rakják át fizetősre őket. Előbb nézz utána pontosan annak, mikor sorolnak át (ez eléggé szabályozva van), mert addig teljesen alaptalan félelmek is az őrületbe kergethetnek. Az, hogy egy 5 kredites tárgy kettes lett, nem a világ vége.
2/5 anonim válasza:
Kamukérdés, aki ennyire jól tanul annak van annyi esze, hogy ezt tudja. Szerintem csak fel akarsz vágni, kár, hogy az egyetemen már kutyát nem érdekli, hányas a jegy, ez nem az általános. Kivéve persze ha valami büfészak... Akkor elnézést.
3/5 anonim válasza:
#1:
Nálunk a BME-n akkor is áttesznek fizetősre (nyáron), ha nincs meg a 2,5-ös (súlyozott) átlag (es ez minden évben 0,25-tel emelkedik egészen 3.0-ig).
4/5 anonim válasza:
Kérdező miért nem a tvsz-t olvasgatod depizés helyett?
#2. El sem hinnéd milyen buta emberek vannak. Orvosira járok, azt gondolná az ember, hogy ide azért kell egy alap intelligencia. De amikor azt hallottam, hogy két negyedéves lány arról beszélget, hogy nem tudják leolvasni az órát akkor kicsit ledöbbentem.
5/5 anonim válasza:
3: Ez durva, erről nem tudtam! Köszi a kiegészítést. Ez viszont még mindig távol áll a kérdező teljesítményétől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!