Más is érezte már úgy, hogy nem megy neki az egyetem?
Mindig nagyon szorgos, okos, szinte kitűnő tanuló voltam, több felsőfokú nyelvvizsgám is van már, de az egyetemen egyszerűen szenvedek. Semmi kedvem beadandókat meg prezentációkat csinálni, és amihez nekem nincs kedvem, azt kínszenvedés megcsinálnom. Mindent az utolsó pillanatra hagyok. Iszonyat stresszes az egész, és még nincs is itt a vizsgaidőszak(ez a 3. félévem amúgy). Mit tegyek, hogy szorgosabb legyek, és ne legyen ilyen nehéz koncentrálni?
21L
"Más is érezte már úgy, hogy nem megy neki az egyetem?"
Igen, 10 éven keresztül.
"Mit tegyek, hogy szorgosabb legyek, és ne legyen ilyen nehéz koncentrálni?"
Amennyiben több felsőfokú nyelvvizsgám lenne, egyáltalán nem szórakoznék komoly szakokkal.
A legkönnyebb szakot kiválasztanám valamilyen noname egyetemen és ahogy végeznék az első utam egy multihoz vezetne, ahol ha meglátnák, hogy 2 vagy több nyelven beszélsz felsőfokon kb. olyan szintre emelnek, mint az akinek normális diplomája van és van mellette 10 év tapasztalata csak egy nyelvet tud és azt is döcögősen, de nem is kell használnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!