BGE-re vagy egyéb gazdasági egyetemre esélytelen bekerülni gazdasági érettségi nélkül?
#6!
Nem kötelező emeltet csinálni, csak az elméleti közgazdaságtani képzéseken. A BGE-n viszont ilyen nincs, úgyhogy sanszosan a kérdező inkább az üzleti képzésekre gondolt. Nem kell két emelt, hogy valakit felvegyenek, a legtöbben minimum ponthatárral, vagy akörül jutnak be, önköltséges képzésre legalábbis. Az állami ösztöndíj központilag van meghatározva, azért ilyen magas. Illetve sokkal könnyebb sem lesz emelt matekkal. Szám szerint 2 darab matekos kurzusom volt, aminél segített, de viszonylag gyorsan (kb egy hónap után) eltűnt ez a fajta "előny". Hátrány nyilván nem származik belőle, de hogy "sokkal könnyebb" lenne... biztos, hogy nem.
meg 1 emelt se kotelezo
5os kozep angol+ 5os kozep matek erettsegivel kezdtem iden gazdasagi szakon, meg csak nem is tanultam ilyesmit gimiben soha, es par vizsgam mar megvan, negyes-otos minden...
igaz, onkoltsegesen, de 460 pontom akkor se lett volna, ha meggebedek
nem kell ugy megijedni, meg a veszmadarakra hallgatni
nalunk itt az egyetemen pl van egy csomo lehetoseg gyengebb gimikbol is felzarkozni, plusz orak, ingyenes korrepetalasok, stb
nem para egyaltalan, nekem csak 1 targy van most, amitol kicsit tartok, teljesitheto eddig minden siman
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!