Informatika érettségi 44% az hanyas?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 21:05
3/10 anonim válasza:
Ha emelt szintű érettségit raktál, akkor még 4-es is lehet. Ott azt hiszem 60%-tól 5-ös.
5/10 anonim 

válasza:

Gondolom, a gyakorlati feladatok eredményét tudtad meg, mert a szóbeli még arrébb van. Fontos megjegyezni, hogy ennek az eredményét önmagában nem tudod értelmezni, mert majd csak a vizsga végén, a szóbeli után, az összesített eredmény alapján állapítják meg az érdemjegyet. De ha mindenképpen szeretnéd, akkor a 44% valóban hármast jelent.
7/10 anonim 

válasza:

Előtted írták le a határokat, nyisd már ki a szemed -.-
8/10 anonim 

válasza:

A 41 pont az 34 %, szóval nem az kettes. Nem hiszem el, hogy ti mind idén érettségiztek...
10/10 anonim 

válasza:

tegnap 22:10
Én 8 éve érettségiztem, csak idén megcsináltam egy infót is..
Kissé alábecsültem az időbeosztását a dolgoknak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!