Debreceni TÁG-ba járó diákok! Lenne pár kérdésem az iskolával kapcsolatban. (NYEK magyar-töri? )
Szia! Én nem magyar-töris vagyok, de láttam már az órarendjüket és van néhány ismerősöm arról a tagozatról. Az az egyik legkönnyebb tagozat, valamennyivel kevesebb órájuk van mint egy reálosnak. Az első év lesz a legkönnyebb értelemszerűen a NYEK miatt, így akkor problémamentesen tudsz majd táncolni. A későbbiekben teljes mértékben rajtad múlik, hogy tudod-e folytatni a táncot. Fontos észben tartani, hogy a gimnázium éles váltás lesz minden szempontból, így sokkal nehezebb is lesz. Csak te tudhatod, hogy emellett lesz-e energiád és időd táncolni. Egyébként a közösség nagyon szuper, a nagy létszám ellenére elég családias a hangulat az iskolában, szinte mindenki ismer mindenkit egy adott évfolyamon, de akár évfolyamok között is.
Üdv, egy tágos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!