Emelt spanyol hogy sikerült? Milyen lesz a szóbeli? Nagyon félek! Meg lehet bukni szóbelin? Az írásbeli 63%-os
400 szó összesen, vagy egy-egy témához?
az utolsóhoz találtam egy tök jó anyagot, azt nézem most át, az a címe: desarrollo sostenible
nekem a turismo a durva, mégis oda mit? magyar látványosságokat....amúgy már az efecto invernaderotol én is kivagyok, először amúgy magyarul kellene érteni ezeket a dolgokat:( kicsit irigylem a kéttannyelvűseket, akik tanárral végigvették -gondolom- a témákat, mint én anno angolból
az írásbelitek milyen lett?
kár, hogy csak fél perc van felkészülésre
Egy-egy tételhez 400. Van,ahol két oldal, az olyan 1000 szó!!Igazad van,szerencsések a kéttannyelvűsek, de lehet hogy ők meg lusták:S:S!!!!!
Turimushoz én gyűjtöttem olyanoakt,hogy: miért szükséges utazni, motivációk, piac, utazásszervezés,mondjuk én olaszból megyek,de ezt találtam neked: [link] remélem jó!!!
attól félek, hogy leblokkolok.... jó persze ne izguljak mondják, na de azért mégis...
az írásbeli eredményét még a vizsga előtt felírták a táblára, hogy mikor lehet megnézni, nekünk június 1. volt, de a szóbelin is megkérdezheted...én azt nem tudom annak mikor lesz eredménye+bizonyítvány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!