Tudtok király szabadon választható tárgyakat ELTE-n?
Figyelt kérdés
Valamikor volt Tolkien kurzus, de most sehol nem találok erről infót :( Tudtok valami érdekeset, vagy esetleg olyanokat aminél könnyű kreditet szerezni, mint például a pszichológiai kísérlet?2017. nov. 22. 14:14
1/7 anonim válasza:
Sámánizmus és népvallás. Birtalan Ágnes tanárnővel.
2/7 anonim válasza:
szexpszichologia hevesi krisztanal, a vegen van teszt es kesz.
a tolkien kurzusrol amugy azt hallottam, h egyaltalan nem könnyü es nagyon komolyan veszik:D
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Azért az ötleteket még várom :)
2017. nov. 26. 19:21
4/7 anonim válasza:
hat a tolkien kurzus egy remalom volt ahogy en hallottam egyebkent :D
kulonben azt veszel fel amit szeretnel, nem tudom mi az ami mondjuk erdekel egyaltalan, szoval ja, dgyebkent a TATKon van erzekenyito trening, 5 kreditert , az amnestysek 3x vagy 4x tartanak egy orat (mondjuk tombositve van szoval 5 orat igenybe vesz), de ennyi semmi nincs rajta. beszelgettek a migransokrol, a melegekrol meg az etnikai kisebbsegekrol, megneztek 3 videot es csokolom 5 kredit :D
5/7 A kérdező kommentje:
Húúú ezt tuti felveszem :D Nagyon szépen köszönöm :)
2017. dec. 5. 00:43
6/7 anonim válasza:
Kulturális antropológia. Egy tesztes vizsga van a végén, a kérdések pedig már évek óta ugyanazok. :D
7/7 A kérdező kommentje:
Kultúrális antropológiát végül felvettem, én is ajánlom mindenkinek :)
2018. júl. 29. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!