Lehetek kollégista abban a városban, ahol élek?
Most vagyok elsős gimnazista.
Pécsett.
Szerintem nem, de ez attól is függ, hogy mennyi a jelentkező.
Ha több, mint amennyi a lehetőség, akkor nyilván a távolabbról járók kapják meg, ha kevesebb (de ilyen nem szokott lenni) akkor te is kaphatsz koleszt.
Lehetsz. Mondjuk nem kapsz így semmilyen kedvezményt és csak akkor lehetsz kollégista, ha van hely.
Melyik koleszba akarsz menni?
Nálunk egyetemen direkt ajánlotta a rektor vagy a dékán, hogy aki helyi, de nem akar otthon élni, annak sem kell pestre menni, mert nincsenek annyira túltömve a kollégiumok, várják szeretettel :D
Innentől csak 1 a kérdés: Nálatok mennyire vannak kihasználva a kollégiumok? Mert ha túljelentkezés van akkor hamarabb adják meg olyannak aki távolabbról jelentkezik.
Köszönöm a válaszokat!
A Hajnóczy Józsefbe mennék...tudom hogy van olyan szoba ahol nem minden ágy foglalt.
Ha nincs kedvezmény,az azt jelenti hogy fizetni kell?Mert megkérdeztem ismerőseimet akik a Hajnóczy kollégiumban laknak,és azt mondták hogy nem kell fizetniük(nem pécsiek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!