Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van olyan hogy irodalom...

Van olyan hogy irodalom felmentés?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársamnak van angol felmentése mert abszolút nincs nyelvérzéke és sehogysem értette meg az angolt. Na nekem ez van irodalomnál. Egyszerűen most is tanultam másfél órát és csak halvány részletekre emlékszek hnap meg írni kék egy 2 oldalas fogalmazást belőle. Tehát a kérdés az hogy van felmentés irodalomból? Ha van hol lehet szerezni, milyen vizsgálatok kellenek? Persze csak a magyar irodalom érdekel magát a magyar neyelvet azt értem. Sőt 3 egészes átlagom van úgy mindenből csak irodalombúl bukdácsolok 1.3-al. Köszi a válaszokat.
2010. máj. 31. 21:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

kicsit megkésve írom, de átmentem a pótvizsgán :D

félévkor megint bukás lesz irodalomból XD ez már kajak szánalmas XD

2010. dec. 14. 16:43
 12/12 anonim válasza:

Hogy lehet megbukni irodalomból? :D

Felmentés nincs, tudtommal diszlexiásoknak sem. Annyi, hogy ők nem írnak fogalmazást, hanem szóban vizsgáznak.

Tipp: irodalomórán saját véleményed, tapasztalatod, érzéseid alapján kell feldolgoznod a műveket. Nincs pontos megoldás, mint matekórán. Ez a művészet.

Ha néhány adatot megtanulsz, pl. mikor élt a szerző meg mit jelent mondjuk az "elégia" fogalma és hasonlók, hozzáteszed saját gondolataid és kész a jeles!

Az adat- és fogalomtanulás pedig egyszerűbb, mint a történelemórán, hiszen nincs annyi bemagolnivaló.

Úgyhogy hajrá!

2011. febr. 26. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!