Van olyan hogy irodalom felmentés?
Szerintem max. akkor kaphatnál, ha diszlexiás lennél, ez azonban kiderült volna alsó tagozatban, rosszabb estben felsőben. De egyébként irodalomból nincs mit érteni szerintem. Meg kell tanulni és kész.
2010. máj. 31. 21:14
2/12 A kérdező kommentje:
hát nekem ez olyan mintha most megfognék egy kínai könyvet és kinyitnám a "Folyamatos múlt idő" c. résznél és elkezdeném tanulni ;(
Hányadikos vagy? Nem csak eldöntötted, hogy nem tudod megtanulni és kész? Én is voltam így törivel, hiába ültem felette órákat, valahol az agyamban már eldöntöttem, hogy én nem tudok törit tanulni, persze hogy nem is ment. Aztán jött egy tök jó fej töri tanár, akinek bizonyítani akartam, és nem is volt olyan nehéz. 1 év múlva kettesről ötösre javítottam.
De ugyanez volt az angollal is. Általánosban bukdácsoltam belőle, aztán középiskolában jó tanárt kaptam, akit kedveltem, így ötös lettem abból is.
2010. máj. 31. 21:21
4/12 A kérdező kommentje:
most vok 10dikes és sztem részben a tanár miatt se tok tanulni mert utálom de közben most tartunk petőfi meg a forradalom körül de egyszerűen nem meg csak amit összetok kapcsolni a törivel kicsit de magát petőfi sz*rságait nem tom megjegyezni, most is olvasgatom mellesleg (tájversek...pFF...)
5/12 A kérdező kommentje:
már ott tartok hogy puskát írok de nem lehet puskát írni fogalmazásra... azon gondolkozok hogy ilyen címszavakat írok fel vhova hátha úgy megy...
Nincs neked semmi bajod:) Egyszerűen utálod a magyart, és már csak emiatt sem vagy képes megtanulni. Főleg, hogy a magyaron nincs mit érteni. Csak átvészeled vhogy:)
Amúgy régen nem voltak ilyen idióta felmentések, mindenki meg tudta csinálni. Szted ne furcsa? Ez a mai fiatalok heppje, hogy "jajj én diszlexiás vagyok", "jajj én nem értek a nyelvekhez"...
Régen kaptak egy két körmöst meg visszabuktak első osztályban aztán megtanulták és kész.
2010. máj. 31. 21:48
7/12 A kérdező kommentje:
én egy szóval se mondtam hogy diszlexiás vagyok :D de akkor se tom megtanulni, a kéérdésemre még mindig nem kaptam választ :D van vagy nincs?
Én írtam az első válaszban, hogy van, de tudomásom szerint csak diszlexiára, ez viszont kiderült volna még általános iskolában.
2010. máj. 31. 21:59
2010. máj. 31. 21:59
10/12 A kérdező kommentje:
na tök jó... mellesleg egy kis késéssel megírom hogy sekeresen meggbuktam irodalomból, de ezen kívűl semmiből... most tanulhatok a pótvizsgára -.-" de már tavaly is buktam belőle akkor is átmentem, rem most is így lesz :D
Kapcsolódó kérdések: