Ezeket a 7. -dikes kémia témazárót hol találom? (Ofi)
Figyelt kérdés
Ezeket pontosan:
1.Mindennapi anyagaink
2.Atomok és képletek
3.Elemek és vegyületek
4.Kémiai reakciók
Aki tud segiteni annak nagyon szépen megköszönnöm=)
2017. nov. 18. 15:19
11/22 Tom Benko válasza:
9: Most miért szúrsz ki vele? Az életben nem fog így semmit tanulni, és mehet vécésnéninek!
12/22 A kérdező kommentje:
Kössz,én LEGALÁBB én probálok jobb jegyeket szerezni nem úgy mind a mai gyerekek 80%-a.
2017. nov. 26. 14:22
13/22 Tom Benko válasza:
Így nem fog menni. De jól példázod, miért nem jó az osztályozás.
14/22 A kérdező kommentje:
Nekem rengeteg 5-4 témazárom lett így.
2017. nov. 29. 18:55
16/22 A kérdező kommentje:
Mindent,ami benne van a témazáró,most nem úgy kell érteni hogy nem tanulok semmit meg a feleteim 1-sek mert minden órára MEGPROBÁLOK tanulni de azért sokkal nagyobb megnyugvás ha tudom mi lesz benne mert sajnos vannak benne olyan részek amiket sosem mondta a tanár és a könyvben sincs bent de azért elvárja hogy tudjuk.
2017. dec. 2. 11:25
17/22 Tom Benko válasza:
Mivel témazáróban csak olyan kérdés lehet, amit az adott témakörig bezárólag meglévő ismeretekkel meg lehet válaszolni, megint sikerült magadnak ellentmondani. A tankönyvben nem lévő kérdés ugyanis a megszerzett ismeret alkalmazását, azaz a tudás meglétét jelenti.
18/22 A kérdező kommentje:
Oké,képzeld el hogy földrajz tz igen fent van a netem volt egy olyan feladat hogy ird le Óceánia Ausztrália és Afrika LLEGRITKÁBBAN lakott területeit a könyvet hiába olvastam végig csak a LEGLAKOTTABB volt benne.Neten sem találtam csak Afrikát!
2017. dec. 4. 19:40
19/22 Tom Benko válasza:
Egy pici logika: Ausztráliában és Afrikában vannak sivatagok - annál ritkább lakosság aligha van. Óceániában meg a piszlicsáré szigetecskék jönnek ugyanide.
20/22 A kérdező kommentje:
Már mindegy.
2017. dec. 5. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!