Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ezeket a 7. -dikes kémia...

Ezeket a 7. -dikes kémia témazárót hol találom? (Ofi)

Figyelt kérdés

Ezeket pontosan:

1.Mindennapi anyagaink

2.Atomok és képletek

3.Elemek és vegyületek

4.Kémiai reakciók

Aki tud segiteni annak nagyon szépen megköszönnöm=)

2017. nov. 18. 15:19
1 2 3
 11/22 Tom Benko ***** válasza:
0%
9: Most miért szúrsz ki vele? Az életben nem fog így semmit tanulni, és mehet vécésnéninek!
2017. nov. 26. 10:23
 12/22 A kérdező kommentje:
Kössz,én LEGALÁBB én probálok jobb jegyeket szerezni nem úgy mind a mai gyerekek 80%-a.
2017. nov. 26. 14:22
 13/22 Tom Benko ***** válasza:
Így nem fog menni. De jól példázod, miért nem jó az osztályozás.
2017. nov. 27. 08:32
 14/22 A kérdező kommentje:
Nekem rengeteg 5-4 témazárom lett így.
2017. nov. 29. 18:55
 15/22 Tom Benko ***** válasza:
És azokból mit tudsz?
2017. dec. 1. 19:10
 16/22 A kérdező kommentje:
Mindent,ami benne van a témazáró,most nem úgy kell érteni hogy nem tanulok semmit meg a feleteim 1-sek mert minden órára MEGPROBÁLOK tanulni de azért sokkal nagyobb megnyugvás ha tudom mi lesz benne mert sajnos vannak benne olyan részek amiket sosem mondta a tanár és a könyvben sincs bent de azért elvárja hogy tudjuk.
2017. dec. 2. 11:25
 17/22 Tom Benko ***** válasza:
Mivel témazáróban csak olyan kérdés lehet, amit az adott témakörig bezárólag meglévő ismeretekkel meg lehet válaszolni, megint sikerült magadnak ellentmondani. A tankönyvben nem lévő kérdés ugyanis a megszerzett ismeret alkalmazását, azaz a tudás meglétét jelenti.
2017. dec. 3. 16:26
 18/22 A kérdező kommentje:
Oké,képzeld el hogy földrajz tz igen fent van a netem volt egy olyan feladat hogy ird le Óceánia Ausztrália és Afrika LLEGRITKÁBBAN lakott területeit a könyvet hiába olvastam végig csak a LEGLAKOTTABB volt benne.Neten sem találtam csak Afrikát!
2017. dec. 4. 19:40
 19/22 Tom Benko ***** válasza:
Egy pici logika: Ausztráliában és Afrikában vannak sivatagok - annál ritkább lakosság aligha van. Óceániában meg a piszlicsáré szigetecskék jönnek ugyanide.
2017. dec. 4. 20:17
 20/22 A kérdező kommentje:
Már mindegy.
2017. dec. 5. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.