Csak én tartom értelmetlennek, hogy ilyen korban, ilyen tananyagot, ilyen részletesen tanítanak nekünk?
Figyelt kérdés
Tehát:hetedikesen elég értelmetlennek tartom,hogy tizedikes tankönyvből tanuljuk pl. a baktériumokat,zuzmókat meg mindent.Sőt,igazából azt is értelmetlennek tartom,hogy tanuljuk.Mert végülis nem is látjuk őket,nincs ránk közvetlen hatással.
Ez a kérdés nem provokáció,nem szeretnék veszekedni.Csak ha valaki tudná,hogy miért tanuljuk,és miért így,akkor ha leírná,azt megköszönném!
2017. nov. 16. 19:15
1/3 anonim válasza:
Mert lehet, hogy egyikőtöknek megtetszik és később emiatt lesz orvos, biológus, kutató. Az általános iskolának ez a lényege, mindenből kapsz valamennyit. Aztán középiskolába már olyanba mész, ami tetszik.
Az meg, hogy nincs közvetlen hatással rád. Már ne haragudj, de nem árt ha tanulod, mert nagyon vakon vagy.
2/3 anonim válasza:
Szerintem alapműveltségnek van beállítva.
3/3 A kérdező kommentje:
A kék baktérium sejtszerekezete,az örökítőanyagjának az összetételével,és minden mással együtt?Bocs,nem tudtam,hogy ez alap...
2017. nov. 16. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!