Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kihez lehet fordulni ha az...

Kihez lehet fordulni ha az iskolaban az igazgatóhelyettes megfenyegetett?

Figyelt kérdés
Egy 3 hetes,teljesen ingyenes szakmai gyakorlatot igertek nekünk. Aztan utazas elött 4nappal kiderult, hogy a mosas alkalmankent 3000 forint lessz. Ekkor ugy dontottunk, hogy nem megyunk. Eloszor az igagato hivatott minket, es kozolte hogy ha nem megyunk iratkozzunk ki az iskolabol mert ebben az intezmenyben nem fogunk leerettsegizni. Majd delutan talalkoztunk az igazgatóhelyettesel aki elkezdett minket minden fele rohadeknak lehoradni es azt mondta soha nem buktatott diakot,de nekunk most megmutatja milyen az amikor tudunk de megis megbukunk valamit, hogy mi szavahihetetlen kis k**vak vagyunk es hogy idegileg tonkre fog minket tenni, hogy iratkozzunk ki!

2017. nov. 10. 09:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem fizetek szerencsere semmit mert nem megyek.. Talaltak helyettem mast... De bant, hogy ennek ellenere nem fejezhetem be az erettsegit szeretett iskolamban.
2017. nov. 10. 11:44
 12/14 anonim ***** válasza:
ugye nem akarsz kiratkozni?
2017. nov. 10. 11:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem semmi kepp...
2017. nov. 10. 16:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Szüleitek hol vannak ilyenkor? Ha több diák is ott volt, szülőknek elmondtátok? Bármit tennétek is, nem beszélhet veletek senki így!

Az én gyerekemmel így bánna igazgató, biztos feljelenteném!

Van gyermekjogi képviselő, stb. legalább nála jelentsétek.

2017. nov. 14. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!