Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kaptál már regisztrációs levelet?

Kaptál már regisztrációs levelet?

Figyelt kérdés
Jun. 2-ig mit kell elküldeni?(év végi biz.)Milyen címre kell küldeni?
2010. máj. 31. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem elektronikusan intézed? Sokkal egyszerűbb. Egyébként már rég megkaptam a regisztrációs levelet, ha te még nem, akkor érdeklődj a postán, hátha csak elfelejtette bedobni a postás, nekem már volt ilyen.
2010. máj. 31. 12:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Én sem kaptam! Csak holnaptól lehet reklamálni, felhívtuk őket! 189-es telszámon kell

!!!!DE ÉN RÁJÖTTEM, HOGYAN KELL BELÉPNI!!!!

ha csekken fizetted be a 9000 Ft-ot februárban, akkor azon van egy 12jegyű kód. Ugyanezt küldenék ki a regisztrációs levélben szerintem, mert én beírtam felvi.hu-n a születési dátumomat, és ezt a számot, sikeresen beléptetett a rendszer.

Holnap azért még felhívom őket, hogy merre keverték el a levelemet, mert jó lenne ha lenne olyanom is.

2010. máj. 31. 12:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Postára is menj el, hátha ott a levél.
2010. máj. 31. 12:54
 4/8 anonim ***** válasza:
kaptam de másoknak azt mondták telefonon h várjanak még.
2010. máj. 31. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Jun.2? Nem júli .8 a pótlás? Hisz addig még az érettségi bizonyítvány sem lesz meg,még csak most jönnek a szóbelik!!!
2010. máj. 31. 13:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is megkaptam már. De én elektronikusan jelentkeztem, csak a csekk miatt vártam nagyon, mert azt nem átutalással csináltam.
2010. máj. 31. 14:32
 7/8 anonim ***** válasza:

77%

június 2.-ig az évvégi bizonyítványt illik feltölteni, az érettségi ráér júli 8.-ig.

2010. máj. 31. 16:32
 8/8 A kérdező kommentje:
az évvégi biz-t kell hnapig sztem
2010. jún. 1. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!