8. osztályos központi felvételihez segítség, gyakorlás van-e jó weboldal, lap, online?
Online ingyenes levelező oldal ahol segítenek a felvételiben?
Matekra és magyarra is?
A legfontosabb, hogy gyakorolj sok-sok eddigi felvételi feladsoron, matekot és magyart is egyaránt. Így megtudod melyik mennyire megy és kiírhatod azokat a feladattipusokat amelyekkel gondod van. Pontozd is őket, az a legjobb ha minnél többet megcsinálsz. Ha valamit nem értessz, fejleszteni akarod a pontszámodat, akkor neten vannak nagyon jó videók ingyen, vagy nagyon olcsón melyekben szaktanár elmagyarázza. Én ugyan jó tanuló vagyok, de ezek mellett külön tanárhoz is jártam matekból( mert a kettő közül ez ment kicsit nehezebben) ami iszonyatosan sokat segített, így a pontszámomat a kezdeti 16-ról, élesben 36ra növeltem. Ezt javaslom neked is.
Ha bármiben segítségre, tájékoztatásra van szükséged, akkor nyugodtan írhatsz priviben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!