Tudnátok nekem olyan oldalt linkelni, ahol egyenleteket tudnék megoldani? (többi lent)
Figyelt kérdés
7.osztályos vagyok és hamarosan itt a felvételi.A régebbi központi feladatsorokban lévő szöveges egyenletek még nehezek,de azért vannak,amiket már simán megcsinálok,szóval egy olyan közepes szintű kéne,és jó lenne ha egyre nehezebbek is lennének előre is köszi2015. máj. 17. 16:03
1/3 anonim válasza:
szerintem inkább a tankönyveidből csináld. ott tudsz sokat gyakorolni. olyat keress amihez van megoldás is.
egyébként én régi feladatsorokkal gyakoroltam a felvételire anno+ matekra csináltam házit.
45 pont lett és nem voltam matek zseni .
19l
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat és gratulálok a sikeres eredményedhez!
Szerinted elég lesz -e ha most elkezdem,vagy már előbb el kellet volna nyáron is fogok gyakorolni,meg felkészítőkre is fogok járni
2015. máj. 17. 18:05
3/3 anonim válasza:
bőven elég az is ha nyáron azokat gyakorlod amik nagyon nem mennek. én olyan jó 4 voltam. és én csak annyit gyakoroltam amik 8.ban voltakilyen előkészítők,meg majd szeptemberben nézz körül mert a középiskolák is szoktak tartani előkészítőket kb. 4-5 hónapon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!