Forgalmi vizsga!?
Én is így voltam vele, egy egész hetemet tönkretette az izgulás, nem igazán tudtam másra koncentrálni, szóval ezzel kapcsolatban nem tudok tippeket adni. Azt viszont el tudom mondani, hogy nekem nagyon sokat segített a vizsga előtti napon lévő vezetés óra, kicsit meg is nyugtatott, szerintem neked is használni fog. A vizsgán én végül megbuktam, de utána a következőt már elég lazán tudtam kezelni, mert már ismertem, hogy milyen az egész helyzet, mi fog történni stb, és már nem izgultam annyira.
Hogy megy a vezetés, hogy érzed, sikerülhet a vizsga? Nekem nem sok esélyem volt, még eléggé kellett volna gyakorolni.
Én annyira izgultam, hogy az első két alkalommal 5 percen belül megvágtak olyasmikért, amiket soha sem előtte, sem azóta nem követtem el:(
Mivel ezek az időpontok délutániak voltak, megkértem az oktatóm, hogy kora reggelre kérjen időpontot. Mivel előtte aludtam, így nem volt időm annyira ráparázni, és át is mentem, pedig sokkal nehezebb útvonalat húztam, mint a korábbi vizsgákon.
Na,kinek hogy sikerült a vizsga?
Én többször is vizsgáztam,mert annyira izgultam,hogy a lábremegés mellett,leblokkolt az agyam is a stressztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!