Nem sikerült Szekszárdon az első forgalmi vizsgám. Nagyon szomorú vagyok, annyira itgultam hogy vizsga előtt órákon keresztül rosszul voltam, hányingerem volt, stb. Volt valaki így?
Nagyon aranyosak vagytok köszönöm szépen!
Annyira nem is szabadna izgulnom mert akkor utána hogy tudnék egyedül (oktató nélkül vezetni) nem is értem néha saját magam.
Remélem nem ugyanaz lesz a vizsgabiztos mert egy büdös bunkó volt sajnos, és remélem én is meglepődöm magamon és pikk pakk sikerül :)
Ez marha jó mert őt nem akarom mégegyszer 😅
Mikor megláttam már tudtam, hogy ennyi volt. Felspanolt már az elején! Kérdezte a nevem és hogy mikor születtem és közölte ezt jól betanultam meg volt még pár jó poénja.
......
Ha megint őt kapom nem lesz jogosítványom!!
Jesszusom!
😳😳
Én sajnos első vizsgán megbuktam és nála!
De már mikor mutatta az oktató, hogy "Ő" lesz a vizsgabiztos akkor mondtam is meg éreztem is, hogy nekem aznap nem lesz jogosítványom!
Mondjuk háát nyilván hogy meg kell nézni hogy a lassítósávon jön-e valaki?! Én nem tettem :( és 30-as táblánál 45-el sem megyünk!
Ez nem az ő hibája de azért hozzájárult úgy érzem! 😳😳
Veszek be egy nyugtatót és imátkozom hogy ne őt kapjak és minden rendben lesz 😳😅
Ráadásul ezt a levezetett órákon nem produkáltam!
De kifejtette a véleményét, hogy ismeri az ilyen jó madarakat mint én, volt is benne része, sajnálja az oktatóm és az ilyeneken nem lehet segíteni!
És ezek után sok sikert kívánt az elkövetkezendőkhöz...
Ne aggòdj èn is megbuktam mert olyat csinàltam amit soha sőt àlmomban sem gondoltam hogy àt hajtok a piros làmpàn.
Hàt ez a stressz ès az izgulàs.
Nem sokàra ùjra vizsgàzom meglàtjuk most màr nagyon figyelek ès nem fogom tùl stresszelni... Azòta amùgy sikerűlt neked?
2 hét múlva lesz a vizsgám! :) már most izgulok.
😅 Megbolondít ez a jogosítvány.
Te is Szekszárdon? Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!