Miért van a szakmák közt ennyi viszály?
Figyelt kérdés
Úgy értem, én szakmunkás iskolába járok...És minden szakma osztálya közt, évfolyamoktól függetlenül nagyon sok a viszály. Például a fodrászok utálják a női ruha készítőket, és fordítva..De ez inkább a fiú szakmákban van...burkoló-asztalos-festő-gépész-szerszámkészítő...nagyon sok a viszály...A két utolsó említettnél van a legtöbb kissebbségi...nálunk minden héten(főleg miattuk sajnos) van verekedés...és néha nagyon durván...van hogy kint van a rendőrség, mentők is már...persze az nem minden héten...és nem nagyon lehet velük mint kezdeni...mitől lehet ennyi viszály? 18/L2010. máj. 30. 12:55
11/12 anonim válasza:
Előző vagyok: Bocsi, hogy a te helyzetedhet nem tudtam hozzászólni, de én akkor is abban látom a dolgot, hogy valamire nagyarcúnak kell lenni. És ma a státusz a fontos. De szerintem az mindentéren igaz, hogy abban legyél a legjobb, amit csinálsz. Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!