Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kinek milyen tapasztalata van...

Kinek milyen tapasztalata van az év közbeni iskolaváltásról?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Félévkor lehet lesz egy suliváltás. (Összefoglalva "darkos" stílusú vagyok, így nagyjából nincsenek osztályon belül barátaim, és pár ember már 2 éve roncsolja az idegeim.)

A lényeg, hogy ti hogyan viseltétek az iskolaváltást? Én erősebb suliba is mennék ha úgy alakul, szóval a tanulással tisztában vagyok. Gyorsan megszoktátok az idegen sulit?

8.-as vagyok.

2017. okt. 15. 12:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerinted a "darkos" stílusod miatt nem fognak csúfolni az új suliban is?

Amúgy az egész attól függ, hogy milyen a személyiséged.

Ha az új suliban is egy szende, néma darkos fiú leszel, akkor minden bizonnyal nem te leszel az osztály középpontja. Sőt beilleszkedni is nehezebb lesz, ha nem találsz pár nyitottabb személyt vagy olyanokat, akik osztoznak a nézeteidben.

2017. okt. 15. 13:19
 2/2 anonim válasza:

Hát nekem nem túl kellemes, mivel ez odáig fajult hogy abba kellett hagynom az iskolát mert beteg lettem. De azért remélem tudok segíteni.

Én is úgymond "darkos" vagyok, de szerintem lényegtelen a stílusod. Ami fontos az az hogy legyél figyelmes, nézd meg az osztálytársaid cuccait, ruháit, bármit amiből kialakulhat beszélgetés. Pl egy kulcstartót látsz valamiről amit te is szeretsz. A lényeg hogy nyiss feléjük. Ne csak ülj egymagadban suli végéig, mert kétlem hogy odamennének hozzád csak úgy. Ha valakivel elkezdesz beszélgetni akkor pont leszarja hogy darkos vagy-e vagy sem, még ha eleinte félnek is tőled, hamar észreveszik hogy tök jófej vagy.

Viszont szerintem bírd ki ezt a kicsit már, 8.ban szerintem hülyeség a suliváltás, utána úgyis új helyre mész ahol nem ismernek és kezdhetsz beilleszkedni. Ha baszogatnak akkor hagyd figyelmen kívül őket, vagy ha olyan személyiség vagy akkor szólj vissza. Igazából mindegy, csak ne mutasd ki hogy szarul érzed magad, mert akkor csak jobban fognak baszogatni. Tudom hogy nehéz,nekem nem is ment, iszonyatosan gyenge voltam. Most meg már csak képen röhögöm aki beszól :D Neked is ezt ajánlom. Ha látják hogy nem foglalkozol velük akkor megunják.

Haha kicsit sokat írtam, bocsi :D Remélem tudtam segíteni.

18/L

2017. okt. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!