Felkülditek jún 2-ig a bizi mellett a törzslapot is? (felsőoktatás)

nem, azt mar elkuldtem, a 11-es evvegivel.
most csak a 12-es masolat, meg ugye mellekelve egy level, amin szemelyes adatok vannak(+ felveteli azonosito szam).

a torzslap, a kozepiskolai bizonyitvanyod elso lapja, amin rajta vannak az adataid, amivel ugymond "bizonyitod", hogy te az a kovacs jozsi vagy, aki jelentkezett, nem egy masik.
(:
(elso valaszolo)

17:16-os vagyok:
Köszönöm a választ :) De azt biztos, hogy fel kell tölteni? Nemrég kaptam meg a regisztrációs levelet, ott nem említették a törzslapot, valamint e-felvételin a "Jelentkezésekhez szükséges dokumentumok"- opciónál nálam csak az érettségi bizonyítvány szerepel.
Elnézést, hogy kérdésre kérdéssel válaszolok, de most nagyon aggódok, hogy valamit esetleg elrontottam...

Nekem azt mondtak, hogy el kell kuldeni a torzslapot is.Nemcsak diakoktol,tanaroktol, hanem egy ismerosomtol is akinek "unokanagykabatja" az educational dolgozik.
Ugy vagyok vele, hogy inkabb tobb dolgot kuldok el, mint kevesebbet. Es, ha belegondolsz, szerintem logikus, amit irtam, hogy ezzel bizonyitod, hogy a sajtodat kuldod el.
Egy lappal tobbet fenymasolsz( hiteles masolat kell), az mar nem nagy faradtsag.
Szerintem kuldjetek el, bajotok nem lesz belole!
Bocsi, az off-ert...(:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!