NKE - RTK ( volt rtf) leszerelés hogy működik? Mennyi idő alatt kell visszafizetni? Nem bántátok meg?
Én is ilyen szakra szeretnék menni.
pontosabban mi az ami nem tetszik benne?
Az oktatás vagy csak hogy nem tudsz mellette dolgozni? De miért? Olyan sok óra van? :/
Kedves erre a pályára készülő első kommentelő!
Azt azért hozzá tenném, hogy ne egy ember véleménye alapján dönts.
Van értelmetlen óra, igen, de nem csak ezen az egyetemen van így. Vannak hülyék, igen, mint mindenhol. De! Emellett van nagyon sok jó is, a rosszak mellett.
Értékes, és jó (szak)embereket ismersz meg, és nagyon érdekes és hasznos dolgokat is megtanulsz, amennyiben tényleg ez a hivatás érdekel Téged.
Hosszan lehetne írni még erről a témáról, de itt nem akarok.
Nem tudom, ki vagy, aki le akar szerelni, de ha ennyire menni akarsz, miért az internetre irogatsz csak?
Első kommentelő!
A fent nevezett egyetemen szintén a második évemet kezdtem. A kérdés, hogy mennyire szeretnéd ezt a hivatást. Mert ha úgy állsz hozzá, h ez csak egy munka, amiben minden rossz, akkor neked sem való. Az, hogy a poszt írója csak negatívumot lát az egyetemben, illetve úgy gondolja, h végzés után is minden rossz lesz, az az ő véleménye. Az, h itt minden ember "nyomorék" az szintén. Az egyetem hallgatói sokszínűek. Mint mindenhol. De ha ezt szeretnéd csinálni, akkor itt társakra, bajtársakra találsz. Aki valóban ide való azzal örül az ember, hogy mikor kikerül kollégák lesznek majd. Azt latom, hogy amennyiben szüksége van valakinek segítségre, még azok az emberek is segítenek, akikkel nem feltétlenül vagytok legjobb barátok. Vannak értelmetlen órák, de a szakmai órák hasznosak. A tárgyi tudást itt tudod megszerezni. Nem olyan mint egy sima egyetem. Itt be kell járni minden órára, akkor is ha nem látod értelmét. Azonban a kérdés feltevője el is mondja, h ő nagyon nem erre számított. Ő nem ide való. Ahogy sok ember nem. Viszont sok ember pedig nem arra hivatott, hogy mondjuk egy betanított munkát végezzen monoton élete végéig. Szoval ha elég elszánt vagy, és úgy gondolod ez neked való és elhivatott, motivált vagy, akkor vágj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!