A szabad bölcsészet szakot elvégzett emberek milyen területen tudnak elhelyezkedni?
krumplisütő, húspogácsa forgató, sőt, ha eléggé ambíciózus még csoportvezető is lehet belőle valamelyik étteremben.
Ismerősöm szabad bölcsész, esztétika specializációval. Két évig próbált elhelyezkedni a diplomájával, nem sikerült, így most eladó az egyik nagy könyvesboltban.
Unokatestvérem is itt végzett, ő ha jól tudom filmelmélet specializáción, neki se sikerült elhelyezkednie, most csinálja a másoddiplomáját, egy év munkakeresés után.
Barátnőm elméleti nyelvészet specializációt választott, de mellé elvégezte a romológia szakot is, ő most a kisebbségi önkormányzatnál dolgozik.
Aki előttem válaszolt, mind nagyon el van tévedve. Nem értem itt ezt a sok beképzelt embert aki leszólja a bölcsész diplomát. Igenis, bölcsész diplomával rengeteg lehetőséged van elhelyezkedni, nem csak a meki!
Burger King, KFC, SubWay, CBA, és még sorolhatnám. Sőt, ha elég elszánt vagy, akkor akár egy világcég áruházaiban eladóként is el tudsz helyezkedni!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!