126-os iq az milyen?
Figyelt kérdés
Nem tudom h mennyi az átlag vagy ez most jó vagy rossz?2010. máj. 27. 21:53
1/8 anonim 

válasza:

Honnan szeded ezt a 126-os iq-t? :D Netes cucc?
2/8 anonim 

válasza:

Akinek ennyi, az nem hülye.
Érdekességként a mentalis retardatio fokozatai:
Subnorm:IQ 85 – 71
irányítás, nevelés → beilleszkedik
Debil:IQ 70 – 50
Motoros aktivitás később gyógypedagógia
Imbecil:IQ 49 – 20
Nem önálló
Idiotia:IQ 20 alatt
Felügyelet, ápolás
3/8 anonim 

válasza:

Am, utánanéztem... elméletileg átlagos... 130 felett átlag feletti.
(1. vagyok)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat az iskolában van kompetencia mérés és meglehet nézni a netem am 15 éves lány vok.
2010. máj. 27. 22:12
6/8 Silber 

válasza:

22:02: Elvileg az IQ-skála azért vesz fel ilyen értéket, mert a 100 az átlag. És azért vettek ilyen skálát, mert a pszichológusok nem szeretnek törtekkel foglalkozni. Azt sajnos én sem tudom, hogy mi alapján döntötték el. 126 már átlag feletti, a 130 felett már superior (talán, de ezt nem vszem biztosra). Ha VALÓBAN ennyi, akkor azzal már lehet mit kezdeni az életben, ha úgy használod ki a lehetőségeid.
7/8 Mr.? válasza:
akinek ennyi,az nem tudja????nagy gyökér vagy...mé hogy 126...
8/8 anonim válasza:
nekem is megközelítőleg ennyi, legalábbis a mensa hungariqa próba iq tesztje szerint és az már elég jó, az emberek 94%-áénál nagyobb. Töltsd ki te is azt a tesztet és, ha ott is ennyi jön ki legalább, fel is ajánlja majd az értékelés végén a program, hogy jelentkezz az egyik hivatalos tesztjükre is, akár be is kerülhetsz, én a következőre megyek is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!