Légyszi, valaki segítsen. Van még esély? SÜRGŐS!
Fizikából most 1,4-re állok. az előző témazáróm 2+-os lett ( a + azt jelenti h 1 pont kelett vna a 3ashoz) most felelhetünk a jobb jegyért. ha 5ös lenne a feleletem , akkor állnék 1,73-ra, amire meg kell adni a 2est. Szerintetek van esély, hogy feleltessen ilyen átlagra...?
a kérdésem azért van mert egy rosszíndulatú, gonosz nő a tanárom, és ez komoly. csak ugy bekerülnek az 1esek a naplóba,mosolyogva közli h " ezt elbasztad, már nem javíthatsz" stb...előre is köszönöm

kedves utolsó válaszoló: szerintem az nem csak a gyerekek hibája, ha gimnáziumi osztályban, (megjegyzem, tavaly amikor nem ez a nő volt a tanár, az osztályátlag 4,42volt!!!)32főből 12 bukik....talán nem kéne a gyreek elküldeni a p*csába, meg nem csak felb*szom a táblára az óra anyagát és hagyom a ***ba, tanuld meg ahogy tudod, magyarázza el a hülye anyád/apád, aki még fizet is azért h ott tanulj.....8.ban 5-ös voltam fizikából, most megbukok, mert nem értek nála semmit. érdekes, ha más elmagyarázza kb 2perc míg felfogom amit annál a tanárnál 45perc alatt nem. szerintem nem mindig a diák hibája ha vmi nem sikerül, igenis vannak ilyen tanárok..
ugyhogy kedves utolsó válaszoló: te vagy nem voltál diák, vagy fizioka tanár vagy...de végülis mind1, szerintem csinálj gyereket a jóédes anyukádnak, az ilyen gondolkodású embernek nem tok mást mondani.
amugy a lepontozás nem azért van, amit írtál, hanem mert nem a kérdésre válaszoltál :)

Hát a remény hal meg utoljára, próbáld meg udvariasan megoldani a dolgot, bár ha a tanár valóban ilyen rosszindulatú, akkor problémás lehet a dolog.. :S
Sok szerencsét!

Hűha!
Elég rizikós a dolog.
Elmélet (!!) 1,73-ra sem adhatná meg a 2-est.
Tehát tényleg nagyon nagyon jól kell lefelened, hogy átmenj. Persze ha ezt ő is engedi.
De a legtöbb tanár úgy van vele, hogy nem akar augusztusban bemenni a suliba pótvizsgáztatni!
Szépen kérd meg őt, hogy had felelhess a 2-ért!
Sok sikert!:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!