Szerintetek van esélyem, BME-sek?
Figyelt kérdés
BME-GPK gépészmérnöki szakján szeretnék jövöre tanulni, szerintetek bele vágjak egyáltalán? Mert se szakközépbe, se fizika faktra nem jártam. Raadásul mikor még volt fizikám nem vettem komolyan,mert nem gondoltam volna, hogy később ebbe az irányba szeretnék tovább tanulni. Mennyire kell oda a közép sulis fizika?HA nagyon össze szedném magam van némi esély?2017. szept. 15. 21:16
11/14 A kérdező kommentje:
majd esetleg konzultációra is érdemes lenne mennem?
2017. szept. 16. 20:58
12/14 anonim válasza:
Szerintem keress rá itt, van pár hasonló kérdés, ahol leírják, miből/hogy lehet egy év alatt felkészülni az (emelt) fiz. érettségire!
13/14 anonim válasza:
Egyik szaktársam BME-ről ,,szökött"
Emelt fizika 5. , és matek 5.
Mondta hogy ott szórják az embereket.
14/14 anonim válasza:
Csak akkor menj oda, ha tényleg biztosan ezt szeretnéd csinálni, mert nehéz, és nagy elkötelezettség kell hozzá!
A fizika az nagyon kell, 1. félévben 3-4 tantárgy is ráépül, úgyhogy azért jó, ha nem nulla tudással mész oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!