Mennyi esélyem van a KRESZre suli mellett?
Figyelt kérdés
Bejárós vagyok így kb 16 órakor érek haza, a tanfolyam nem tudom mennyi idő, és mellette szeretnék jól tanulni. Attól félek, hogy nem lesz időm a sulira. Mert mire hazaérek már fáradt is leszek és még utána tanuljak. Inkább halasszam későbbre?2017. szept. 4. 17:27
1/5 anonim válasza:
Szia! Én azt tanácsolom, hogy várj vele, mert így nagyon nehéz lenne. Ne hajtsd túl magad, mert vagy az egyik, vagy a másik dolog megsínyli. KRESZ tanfolyamok általában indulnak nyár elején is, inkább annak érdeklődj utána. Hidd el, úgy sokkal könnyebb lesz! Tapasztalatból mondom! :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem simán meg lehet csinálni, bár nyilván ez függ attól is, hogy kinek milyen a napirendje, mennyi időre van szükséged, hogy a sulis óráidra felkészülj stb. Én is iskola időben csináltam, reggel 7-től suliban voltam fél 4-ig, 4-re értem haza, ettem és utána már indultam is az oktatásra, ami 5-től fél 8-ig tartott, 8-ra értem haza és még utána álltam neki tanulni. Nekem ez így abszolút belefért. Az elméleti oktatás nem egy nagy dolog, tulajdonképpen a teszt gyakorlása a lényeg, hogy az ott tanultakat tudd gyakorlatban hasznosítani, tehát nem az a lényeg, hogy minden szabályt bemagolj betűről betűre, ahogyan azt az oktatáson leadják neked. Általában ez gyorsan meg is van, heti 1 vagy 2 alkalom. Szerintem simán meg lehet csinálni, max. ha sokat kell tanulnod, akkor majd átszervezed egy picit a dolgaidat és mondjuk amiről tudod, hogy meg kell csinálni, meg kell tanulni, akkor azt előre elintézed másik napon vagy előző hétvégén. A vezetés nekem már rosszabb volt mert másik városban kellett tanulnom és vizsgáznom is, úgyhogy az egész délutánom-estém ráment és fárasztó is volt, de az elmélet nem nehéz.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jöhetnek még:)
2017. szept. 5. 19:29
4/5 anonim válasza:
Én suli mellett csináltam a KRESZt úgy, hogy nem is mentem haza, hanem egyből mentem órák után a 17 órás kezdésre. Igen, jó sokat utaztam. ;) Közben többet tanultam, mint amúgy otthon szoktam. Napi 2-2,5 órát mentem az oktatásra és nem volt para. Általában 1/2 10re értem haza.
És mivel te még bejárós is vagy, amíg beérsz a suliba az megint egy jó idő, amit simán tölthetsz tanulással-háziírással.
5/5 anonim válasza:
Nem nehéz, én is suli mellet csináltam! és sikeres is lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!