3témazárót irunk ma és én nem tanultam, nem akarok suliba menni, honnan legyen igazolásom?
Figyelt kérdés
szülőim már nincs,háziorvostól most nem tudok kérni...2010. máj. 27. 06:18
1/5 anonim válasza:
Vállald a felelősséget, ha hülye voltál.
2/5 anonim válasza:
Rajzolj!
Ha már sok pecsét van az ellenőrződben az orvosi igazolásnál, akkor szépen kicsit eltolva az egyiktől tudsz rajzolni egy másikat, nagyon nem is kell kidolgozni a részleteket.
Én mindig így csináltam, vagy régi ambuláns lapot hamisítottam, amit éppen találtam itthon.
Vagy bemész az SZTK-ba, h fáj a szemed, viszket, és máris van egy ambuláns lapod, az jó igazolásnak...itt van az allergiaszezon...
3/5 anonim válasza:
Ja csak elotte dorzsolgesd meg a szemed, h ugy nezzen ki mintha be lenne dagadva meg konnnyezne..
Vagy mondhatod azt is h reggel hasmenes hanyas volt a program, es mar megint rohannod kell..
4/5 anonim válasza:
Hányás hasmenés teljesen jó....tény hogy hülye voltál nem tanulni, de bárkivel megesik, és nem volna jó három karót bekapni.
5/5 anonim válasza:
Ha nagykorú(és legalább 50 kg) vagy,akkor véradás,ha nem,akkor vagy "hasmenés"vagy marad igazolatlan,ha még nincs,egy igazolatlan nap simán belefér,csak a magatartás jegyet rontja le hármasra,esetleg kettesre,de az kit izgat?Inkább a magatartás legyen rossz,mint a tantárgyi jegyek...Bár lehet a szaktanárok is rá fognak jönni,hogy azért lógtál,hogy ne írj,szóval azért mégiscsak jobb valahogy megoldani.Esetleg még a tüdőszűrés is jó ötlet lehet(2 000 Ft)nyári munkára,ha mész,akkor amúgy is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!