Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 3témazárót irunk ma és én nem...

3témazárót irunk ma és én nem tanultam, nem akarok suliba menni, honnan legyen igazolásom?

Figyelt kérdés
szülőim már nincs,háziorvostól most nem tudok kérni...
2010. máj. 27. 06:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Vállald a felelősséget, ha hülye voltál.
2010. máj. 27. 06:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Rajzolj!

Ha már sok pecsét van az ellenőrződben az orvosi igazolásnál, akkor szépen kicsit eltolva az egyiktől tudsz rajzolni egy másikat, nagyon nem is kell kidolgozni a részleteket.

Én mindig így csináltam, vagy régi ambuláns lapot hamisítottam, amit éppen találtam itthon.

Vagy bemész az SZTK-ba, h fáj a szemed, viszket, és máris van egy ambuláns lapod, az jó igazolásnak...itt van az allergiaszezon...

2010. máj. 27. 06:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja csak elotte dorzsolgesd meg a szemed, h ugy nezzen ki mintha be lenne dagadva meg konnnyezne..

Vagy mondhatod azt is h reggel hasmenes hanyas volt a program, es mar megint rohannod kell..

2010. máj. 27. 07:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Hányás hasmenés teljesen jó....tény hogy hülye voltál nem tanulni, de bárkivel megesik, és nem volna jó három karót bekapni.
2010. máj. 27. 07:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nagykorú(és legalább 50 kg) vagy,akkor véradás,ha nem,akkor vagy "hasmenés"vagy marad igazolatlan,ha még nincs,egy igazolatlan nap simán belefér,csak a magatartás jegyet rontja le hármasra,esetleg kettesre,de az kit izgat?Inkább a magatartás legyen rossz,mint a tantárgyi jegyek...Bár lehet a szaktanárok is rá fognak jönni,hogy azért lógtál,hogy ne írj,szóval azért mégiscsak jobb valahogy megoldani.Esetleg még a tüdőszűrés is jó ötlet lehet(2 000 Ft)nyári munkára,ha mész,akkor amúgy is kell.
2010. máj. 27. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!