Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Járhat érte többletpont?

Járhat érte többletpont?

Figyelt kérdés

Januárban spontán hallásvesztésem volt,ezt vizsgálgatják a mai napig az orvosok,de nem tudni(csak ötletek vannak),hogy mitől alakult ki,csak azt,hogy a jobb fülemmel mára már csak 20%-os a hallásom kb. és hogy ez megjavulni sajnos már soha nem fog.=S Érettségi előtt állok,és ugye felvételiztem is iskolákba.

Az lenne tehát a kérdésem,hogy ebben az esetben is kaphatnék plusz pontot a felvételinél? Természetesen gondolom,hogy ehhez kell valami papírt beszerezni...igazolás félét talán a betegségről.Mert nem tudom,hogy ez ok e a plusz pontra vagy csak ennél nagyobb (nem mint ha ez nem lenne elég nagy baj nekem) bajokért lehet a plusz pontot kapni?Nem feltétlen a plusz pontokta hajtok,de ha már így alakult az életem akkor,ha lehet kihasználnám...persze csak ha van ilyen.

És milyen papír kell ehhez beszerezni?

Remélem valaki a segítségemre lesz...várom a válaszokat!!!

Előre is köszi 20/L

2010. máj. 27. 00:51
 1/7 czibles ***** válasza:
100%

nekem a bal fülem a rossz kölök koromóta.

elvileg kaphatnánk, de nem tulzotan érdekel engem, inkább csináltam nyelvvsizgát meg emelteztem. nem azért akarok bekerülni mert nem hallok az egyik fülemre, hanem azért mert tudok annyira, hogy felvegynek.

hagyjad meg cigányoknak ezt a módszer.

2010. máj. 27. 02:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben az OKM-nél vagy a felvinek vmi infós vonalán kérdezném meg:)
2010. máj. 27. 10:39
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Mondom nem akarok ebből túlzott hasznot húzni,nekem is van nyelvvizsgám és jó tanuló is vagyok,de ha már ez van akkor utánajárok.

2010. máj. 27. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Elvileg lehet, és a 80 plusz pontba számolják bele. Szóval, ha nyelvvizsgával, emelt érettségivel amúgyis megvan a pluszpontod, nem érdemes vele foglalkozni, elvileg elég bonyolult procedúra.
2010. máj. 27. 12:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Ja igen azt tudom,hogy max 80 pontot lehet összeszedni még.

Viszont a felvin erre vonatkozóan semmit nem találtam...=S Hol kutakodjak?Vagy,ha megkérdezem az "orvosomat" ő majd meg tudja mondani,hogy mit kell tenni?

2010. máj. 27. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Igaza van az előzőnek abban, hogy a 80 pluszpontba számolják. Ha emelt érettségid és középfokúd van, akkor 5 pontért érdemes szenvedni, de ha felsőfokúd van, akkor már úgysem kapsz több pontot.

Az orvosodnak ehhez semmi köze, max annyi, hogy tőle kell igazolást szerezned. De neki halvány lila fogalma sem lesz arról, hogy mit kell tenned.

Az OKM-nél érdeklődj vagy a felvinél!!

2010. máj. 27. 13:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem csak középfokú német nyelvvizsgám van, emeltet nem tettem semmiből. Köszi akkor az Okm-nél fogok még körbenézni,de a felvin nincs semmi erről,csak ami máshol is.
2010. máj. 27. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!