Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » El kell fogadnia az igazolást?...

El kell fogadnia az igazolást? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tegnap elkövettem életem első lógását :D és szokás szerint pechem volt...ugyanis ma a szülők összefutottak az ofővel az intersparban...XD kérdezte ofő, hogy tegnap mért nem voltam, anya meg zavarában nem tudott vmi olyasmit mondani, h "otthon, majd dokinál volt..." vagy vmi hasonlót, neem ő annyit mondott, h "tudtommal suliban volt" ofő kiakadt és mondta, hogy akkor ez igazolatlan hiányzás...A kérdés: Ha szülő ír igazolást a fent leírtak ellenére, az osztályfőnöknek kötelessége elfogadni a szülői igazolást?
2010. máj. 26. 22:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%
Na kérlek, téged egyszerűen jól valagba kéne rúgni. Lógtál, rácsesztél, ez van. Remélem megtanultad a leckét. Legyen csak igazolatlan.
2010. máj. 26. 22:39
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Arról nem is beszélve hogy (bár ezt el sem tudod képzelni) de az iskoláztatásod rohadt sokba kerül, és a szüleid eddig bíztak benned. Szar ügy.
2010. máj. 26. 22:42
 3/16 anonim ***** válasza:
55%
Inkább menj el egy doki után és kérd meg szépen, h írjon igazolást azzal indokkal, hogy tegnap rosszul éreztem magamat ezért otthon maradtam, de a szülői igazolást már kihasználtam...
2010. máj. 26. 22:48
 4/16 anonim ***** válasza:
67%

Nem eszik olyan forrón a kását. Ne törődj az előttem lévő kettővel, ők biztos a ilyen idős korukban makulátlanok voltak.

Most egy picit megingott a bizalma a szüleidnek, úgyhogy az a necces, hogy igazolnak-e neked. Elvileg lehet igazolniuk, de utólagosan... az tanártól függ. Mond el nekik, hogy mindenkivel előfordult már, sajnálod az esetet, de nem dőlt össze a világ, amíg a tanulmányi eredményed megfelel az elvártaknak.

Ha nem akarsz hazudni, akkor NE mond, hogy többet nem fordul elő.:)

Ha az én fiam/lányom lennél elnézném neked, nem ártottál senkinek.

2010. máj. 26. 22:48
 5/16 anonim ***** válasza:
18%
Képzeld el még életemben nem lógtam és nem is tervezem. Felénk nem divat. Viszlát.
2010. máj. 26. 22:50
 6/16 anonim ***** válasza:
48%
Csak nem gondolod, hogy anyád s-et csinál a szájából: először azt mondja az of-nek, hogy nem tud róla, utána meg igazolja. Peched volt. Egyébként semmi jelentősége az igazolatlan óráknak. De ha nem futottak volna össze, attól még ugyanúgy nem igazolta volna a lógást vagy igen?
2010. máj. 26. 23:01
 7/16 anonim ***** válasza:
óóó... én sokat lógtam mégsem dőlt össze a világ..érettségim van és szakmám is lesz..(mehetnék fősulira de nem megyek)
2010. máj. 26. 23:01
 8/16 anonim ***** válasza:
47%

Hát ez most necces, de legközelebb:

Suli-> első órán elkéreckedik-> doki - rosszul vagyok, éjjel lázam volt és ment a hasam -> otthon meg h hazaküldtek a suliból, mert valamiért. így lesz igazolásod, a szülők se morognak, és a suli is sajnál. Én ígycsináltam 4 évig a középsuliba. Ja és Sulielsőnek érettségiztem, jelenleg 2. diplomán vagyok, csak azoknak írom, akik szerint pár ellógott óra fővesztést követel.

2010. máj. 26. 23:06
 9/16 A kérdező kommentje:
23:01! nem, de dokitól tudtam volna szerezni...
2010. máj. 26. 23:08
 10/16 anonim ***** válasza:
47%
Ajj ezt a mintapolgárt... Attól még, hogy egyszer lógott a suliból nem dől össze a világ. Nem embert ölt vagy hasonlók. Neked meg amúgy sincs hozzá közöd!!
2010. máj. 26. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!