Fenn vannak valahol az idei érettségi eredmények? Vagy honnan lehetne megtudni?
Figyelt kérdés
Emelt angol írásbelit tettem idén májusban és nagyon kíváncsi vagyok az eredményre!2010. máj. 26. 15:33
1/7 anonim válasza:
Igen, itt a gyakorikérdések.hu-n tud róla minden érettségiző tájékozódni. A tiéd 1%-os lett. Ezen kívül csinálnak egy táblázatot az internetre az ÖSSZES érettségizett tanuló nevével és eredményével.
2/7 anonim válasza:
Nyilván nincsenek fent sehol az eredmények. Ezért lesz majd június elején a betekintés, hogy megnézd.
De az OKM honlapján fen vannak a megoldások, az alapján nagyjából meg tudod nézni, hány pontot értél el az írásbelin. (ha emlékszem milyen válaszokat írtál:D).
De ha már emelt szinten érettségiztél, lehetnél ennyire tájékozott:P
3/7 A kérdező kommentje:
Elmondanám, hogy nem magyarországi vagyok, szinte semmit nem tudok az ottani rendszerről! Már az is furcsa volt,h egy hónapig javítják, nálunk 3 nap a javítási idő, nem tudom mit kell annyit ülni rajta...mind1...azért köszi!
2010. máj. 26. 17:54
4/7 anonim válasza:
nem 1 dolgozatot javítanak a tanárok, és nekik is van életük.
5/7 A kérdező kommentje:
Itt sem 1-et javítanak...
2010. máj. 26. 20:17
6/7 anonim válasza:
ha itt érettségizel, fogadd el a rendszert. ez van. attól hogy azon pörögsz hogy NÁLATOK 3 nap alatt javítják ki, itt nem fogják 3 nap alatt kijavítani, de ha ki is javítják, nem fogod megtudni, mivel csak június 1-jén nézheted meg. ez van. középszinten megtudhatod rögtön amikor kijavította a tanárod.
7/7 anonim válasza:
hagyd rajuk, hulyek ezek mind:-j nagy a szajuk de kivancsi lennek, h pl matekbol hanyan mertek emeltet rakni. Engem is erdekelnenek az eredmenyek, nalunk meglehet nezni neten de itt meg ennyire sem kepesek, h felrakjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!