Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megbuktam 12. osztályosként?

Megbuktam 12. osztályosként?

Figyelt kérdés
Megbuktam 12. osztályban informatika gyakorlatból és magyarból de viszont meg van az érettségim matekból idegen nyelvből és töriből.Szóval azt mondták nekem hogy kérvényt kell írnom hogy ne keljen bejárnom matek,töri,angol órára.Engem az aggaszt igazából hogy akkor ugyan úgy biosz info elmélet tesi munkaszervezés német órára stb be kell járnom?

2017. szept. 4. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Pótvizsga volt?
2017. szept. 4. 17:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet majd rajtam röhögni megmondani hogy tanultam volna többet meg társai de sajnos súlyos családi problémám van!Igazából dolgozni akarok csak hogyha rendesen kell bejárnom az iskolába és lesz pár lyukas órám akkor nehezebben találok munkát.
2017. szept. 4. 17:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Volt és megbuktam informatika gyakorlatból.
2017. szept. 4. 17:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
De magyarból meg átmentél?
2017. szept. 4. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:
27%
Talán menj át esti képzésre
2017. szept. 4. 17:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Magyarból át menten.Csak infóból buktam évvégén ezért kell osztályt ismételnem.Azt mondják itt a köreimben hogy ilyen szakmai tárgyat nem lehet elvégezni esti szakon.
2017. szept. 4. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!