Szerintetek az egy alap, hogy a magántanár hozzátok megy házhoz?
Nekem még sosem volt magántanárom, de eddig mindenkitől azt hallottam, hogy a diák megy a tanárhoz. Illetve van egy barátnőm, aki Budapest közeli helyről jár be, hozzá házhoz megy a tanár, de ezt meg is fizetik pluszban.
Pénteken volt az évnyitó és pár osztálytársam volt pótvizsgás.
És volt aki magántanárhoz járt/hozzá jártak a nyár folyamán.
Majd egy (szerintem) felesleges vita alakult ki, de a lényege az volt, hogy többen azt állították, hogy a külön tanárnak kötelessége házhoz menni.
Kicsit bénán éreztem magam, és tudom, hogy ez nem egy nagy probléma, de mégis véleményt kérnék.
Aki ilyen területen jártas az mit tapasztalt?
Ne érezd magad kényelmetlenül azért, mert még nem jártál magántanárhoz. A tanárok ellen szolok most, de komolyan mondom vicc, hogy a suliban nem tud a tanár annyira belénkégetni egy tananyagot, hogy még magántanárt kelljen fizetnie a diákoknak.
Emellett igen, a diákok járnak a tanárhoz, én még olyanrol nem hallottam, hogy házhoz jönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!