Mit fogunk tanulni Informatikai Programozás órán?
Nagyon meg vagyok ijedve mert semmit nem tudok programozni meg ilyesmi.
Mit fogunk tanulni kb. Ezen az oran?
Hát ez a tanártól függ :) Nekem is volt progim, gyakorlaton elsőévben phyton program nyelvet vettük, második évben már C++ mert új tanár és szerinte az a legjobb programozási nyelv... Ez kicsit bekevert nálam, de szerintem a C++ sokkal jobb, és jobb alapnak. Szerintem ezt fogjátok venni :)
Ne izgulj! Ha teljesen új óra lesz akkor alapoktól veszitek majd, nem árt a tanárra figyelni, kérdezni ha nem megy és sokat gyakorolni :) Hosszútávon eléggé megéri, főleg ha az egyetemen ilyesmiben gondolkozol majd. Pénz meg van benne hidd el... :)
4 év programozás alatt mi végig C#-t toltunk. Nagyon megtanultunk fájlból beolvani, adatokat feldolgozni és megjeleniteni a képernyőn majd fájlba kiírni. Elején vizuális felületen kattingattunk össze valamit, hogy lássuk a végeredményt, később csak konzolba jelenitettük meg. Szépen fokozatosan egyre bonyorultabb, de hatékonyabb módon tároltuk el a beolvasott adatokat.
A fenti dolgokkal töltöttük az órák vagy 85%-át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!