Hol talalhatok informatikai feladatokat?
Figyelt kérdés
Programozasi nyelv: C#
Amire szuksegemven(/pill.): for, while, dowhile ciklusok
Munka fuzet is erdekelne.
2014. nov. 7. 09:21
1/2 anonim válasza:
Meg ne haragudj, de szerintem programozási nyelvek/programozás gyakorlásához nem kellenek "munkafüzetek", meg feladatok. Ha akarsz, bármikor kitalálhatsz valamilyen programot, amit megvalósíthatsz, főleg mondjuk matematikai műveleteket. Írsz egy faktoriális függvényt, írsz egy másodfokú megoldót, írsz egy fibonacci számsort generáló fv-t, stb stb. :D És csaknem minden programba kellenek ciklusok, szóval... ezen felül meg ha valamit nem tudsz hogyan csinálj, utána kell olvasni.
TUdom nem pont erre a válaszra számítottál, de szerintem így érdemes nekiállni.
2/2 A kérdező kommentje:
Es ha 0 vagyok infobol.....mit irjak nem is ertettem h miket irtal oda... :D Szoval: habar n-am :)) :*
2014. nov. 10. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!