Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen informatikai ágon...

Milyen informatikai ágon tanuljak tovább?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta foglalkoztat az informatika, számos versenyen értem el 1.helyezés.(sajnos csak excel, word fajta versenyek voltak.) Most továbbtanulás miatt konkrétabban ki kellene választanom hogy pontosan milyen ágra menjek, de tanácstalaj vagyok. Viszont olyan munkát nem szeretnék, ami csak szám- és betűsorok begépeléséből áll.. valami kreativ, érdekes, és jól kereső szakot szeretnék.

Remélem kapni fogok valami választ,

Köszönöm szépen!

2014. okt. 7. 12:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Alapvetően az informatikai szakok programozás központúak, az általad említett szoftverek használatát nem tanítják, és használni sem kell nagyon gyakran. Budapesten a BME és az Óbudai egyetemek mérnök infó szakja vagy az ELTE programtervező informatikus szakja közül választhatsz. De a sok megyeszékhelyen is vannak ilyen képzések. Mostanában ebben a szakmában vannak a legmagasabb átlagfizetések és elhelyezkedni is az egyik legkönnyebb vele, és szerintem ez így is marad még egy ideig.
2014. okt. 7. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!