Az első OKJ-s képzés ingyen van ha nincs szakmám?
Figyelt kérdés
Sziasztok.. Ebben a tanévben fogok érettségizni, és most nyáron egy sírköves cégnél dolgoztam aminek köszönhetően megtetszett nekem ez a munka.. Sima gimnáziumba járok és utána kerestem a képzéseknek, de legközelebb Pécsen találtam egy OKJ-s képzést.. Úgy tudom, hogy az első szakma ingyen van de a hirdetés oldalán az oktatásnak díja van..
Az volna a kérdésem, hogyha érettségi után jelentkezem a képzésre akkor nekem ez ingyenes avagy fizetős!?
Válaszolat előre is köszönön!!!
2017. aug. 23. 00:27
1/2 anonim válasza:
Nem minden OKJ ingyenes, hiába nincs még szakmád. Van ami alapból csak fizetős formában indul. Ha azt írja, hogy van díja akkor fizetős képzés meglévő szakmától, kortól mindentől függetlenül.
2/2 anonim válasza:
Csak az iskolarendszerű OKJ az ingyenes, a tanfolyam szerű nem. Valószínűleg a tiéd az utóbbi lesz, ez fizetős mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!