Eldontottem hogy identol jo tanulo akarok lenni?
"Eldontottem hogy identol jo tanulo akarok lenni?"
Hát, nem tudom, így, kérdőjellel a végén nem tűnik valami nagy elhatározásnak...
Legyél alaposabb (nem csak a suliban)! (Pl. ha tudod, hogy kérdőjel kell, hogy legyen a vége, akkor fogalmazd meg úgy a kérdést, hogy értelmes legyen kérdőjellel: Mit csináljak, ha jó tanuló akarok lenni?)
Legyen rendszer a napjaidban! (A nyári szünet hátra levő részében is.)
Ha eddig a fejed miatt jutottál tovább, akkor értelmes ember vagy: figyelj nagyon az órákon, mert ha nem mással foglalkozol, a tananyag nagy része már akkor és ott átmegy a fejedbe.
Milyen tantárgyak azok, amiket utálsz?
"voltak ,,elkepzeleseim" es ehelyett a melyvizbe estem,es mostmar nem tudom szeretni"
Valószínűleg azt hitted, hogy továbbra is elég lesz csak lébecolni, mint a gimnáziumban. Hát nem, felnőtt ember vagy: vagy dolgozni kell, vagy tanulni (de ugyanolyan keményen, ahogy mások dolgoznak, nem csak bejárni az egyetemre melegedni).
"mennek munkaba nyaron de a szuleim nem engedik,nem akarjak hogy dolgozzak amig nem muszaly"
Mondom, felnőtt ember vagy. Nincs szükséged a szüleid engedélyére ahhoz, hogy dolgozz. Ez csak kifogás. Különben is, mi az, hogy mennék munkába nyáron? Ébresztő, vége a nyárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!