Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek 1 hét alatt...

Szerintetek 1 hét alatt lehetséges átmenni 2 tárgyból (pótvizsga)?

Figyelt kérdés

Matematikáról és művészettörténetről lenne szó.

Elsőt nem kell bemutatnom senkinek, a másik magától értetődő.

Ez az egész arra vezethető vissza, hogy egész 5.-től kezdve felhagytam a tanulással, mert úgy éreztem nincs rá szükségem. Általánost így végigjártam 4-es átlaggal.

Rengeteg irányból megkaptam még 8. év végén, hogy középiskolában azért kell tenni, hogy tovább menjek.

Nem hatott meg a dolog, de éreztem hogy benne van a pakliban.

Bevallom, én vagyok a tipikus naplopó, hesszelő gyerek az osztályból, aki óriási ívben sz*rik az egész oktatásra, mert értelmetlennek találja a felesleges információkat, tehát amiket sosem fog hasznosítani az életben.(Nem, nem terveztem matematikus vagy éppen régész lenni, pénztárgépet úgy érzem képes lennék használni (pl.)algebra nélkül... Egyszerű, átlagos munkát szeretnék, amiből megélnék a közeljövőben, esetleg családdal.)

A képességeim megvannak a jó jegyekhez, összefoglalva.

Ennyit rólam.

Tehát 23-án vizsga. Szerintetek 1 hét alatt lehetséges felkészülni? A kis személyleírást a pontosabb válasz érdekében raktam bele.

15/f

2017. aug. 16. 11:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem, nekem az ilyen "lázadó" korszakom, még régen 10. osztályba volt. :D Bár nem buktam meg, de közel volt... azt hiszem matekból talán, ami fura, mert igazából szeretem a matekot. Bár az alvást akkor fontosabbnak találtam, házit pedig soha nem csináltam (bár azt ettől függetlenül, sem csináltam soha, mert nem volt kötelező, mégis ötösre érettségiztem matekból). Így visszagondolva elég vicces volt.

"Ennek semmi értelme..."

"Semmi hasznát nem fogom ennek venni, soha...."

"Ennyire hülye az összes ember, hogy nem látja, hogy ezek ÉRTELMETLEN dolgok...." (itt főleg az irodalomra, történelemre voltam mérges. :D)

Nahh, de ahogy öregedsz, majd lekopik rólad. (Bár már leérettségiztem, azt nem tagadom, hogy az Irodalom nagy részének tényleg nincs semmi értelme,... (12.-be majdnem ötös voltam belőle, 9-11. -be, pedig kettes, hármas), és én szerintem a történelemnek sem. Bár ezt csak azért mondom, mert nem ragadt meg a történelemből bennem semmi. Pedig az érettségim abból is négyes lett.)

Mindegy, ahogy öregedsz, majd belátod, hogy hiába nincs értelme, hiába nem abból fogsz megélni, hogy másodfokú egyenleteket oldasz meg egy papíron, vagy, hogy verseket elemzel a megélhetésért, de bele fogsz törődni abba, hogy legalább egy kettesre-hármasra összehozd az egészet. Ha pedig mégsem jössz rá időben, akkor majd rájössz a Mekiben hamburgert felszolgálva, hogy "basszus, igaza volt...", és mész pótérettségire.

Egyébként, meg ne csüggedj, ha esetleg eldöntenéd, hogy mész egyetemre, de a jegyeid szarok, duplázással még mindig felvetetheted majd magad valahova, ha odajutsz.

2017. aug. 20. 05:03
 12/16 anonim válasza:

Én régen pótvizsgáztam, de ha jól emlékszem nem volt nehéz.

Az a tapasztalatom a tanárok szándékosan nem arra hajtanak hogy meghúzanak. Nem kell félni.(Mondjuk én egész nyáron tanultam ) De tényleg nem kell túlspilázni.

Tudom későn írok. No,de hogy ment a vizsga ? :D

2017. aug. 23. 10:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Lehetséges
2017. szept. 22. 15:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Művtöriből pótvizsga(?)
2017. szept. 22. 15:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy bukás nem a világvége. Én is buktam anno, mégis elvégeztem a BME-t, ami érdekelt is mellesleg.
2020. máj. 3. 03:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Olyan régi kérdés hogy lassan már a dédunokái érettségiznek...nem hinném hogy aktuális a válaszod
2020. máj. 3. 03:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!