Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehetséges 250 óra hiányzás...

Lehetséges 250 óra hiányzás felett pótvizsga nélkül továbbmenni?

Figyelt kérdés
Ha nem sokkal léptem túl a 250 órát azért mert egy elég súlyos betegségem adódott amiért 1 hónapig nem mehettem iskolába de mindent pótoltam és van elég jegyem ahhoz, hogy lezárjanak akkor lehetséges hogy nem kell pótvizsgáznom vagy ez annyira szigorú dolog? Valaki esetleg került már hasonló helyzetbe?

2013. ápr. 7. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a sulidban kérdezd meg, ne itt. Ha azt mondják hogy semmi gond mehetsz tovább simák kapsz osztályzatot akkor no para..
2013. ápr. 8. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:
elvileg nem,, de gyakorlatilag szerintem igen, nekem volt olyan ismerősöm 300 órája volt, de az anyja bement a suliba és megbeszélte az igazgatóval. Ráadásul neked komoly betegséged volt, szerintem simán.
2013. ápr. 8. 13:32
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget remélem igazad lesz :)
2013. ápr. 8. 20:46
 4/4 anonim válasza:
A tantestület dönti el, hogy ilyenkor tovább engednek-e vagy kell-e vizsgáznod! De ha eü problémád van nem szoktak kukacoskodni.
2013. ápr. 25. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!