Van értelme mennem gólyatáborba?
Nem iszok alkoholt. Akkor sem, ha ez a feladat. Sem vetkőzni nem fogok, sem bármit csinálni, amit nem akarok.
A csapat véleménye sem érdekel, ha ezért kinéznek, hidegen hagy, egyszerűen nem vagyok csapatjátékos, és nem vagyok hajlandó bármit megtenni a csoportnyomás miatt. Ilyen téren teljesen passzív vagyok, inkább csak nézem a dolgokat, nem veszek részt bennük.
A bulik taszítanak (hangos emberek, részeg emberek, tömeg, esetleges sz*r zene). És az ilyesfajta éjszakai elszállásolásért sem rajongok.
Nem igazán tudom, hogy ezeken kívül mi van egy egyetemi gólyatáborban, ami érdekes lehet számomra.
Csak azért nem akarok menni, hogy ott legyek és unjam/rosszul érezzem magam, meg hogy a csapat terhére legyek.
Ezek alapján nem sok értelmét látom annak, hogy menjek. Csak mindenki azt mondja, hogy jó volt a gólyatábor, megéri elmenni. De így is?
Fiú vagyok, attól nem féltem, hogy hidrogénbombát robbantanak a bugyimban :D
Végül nem mentem. Alapból ismertem már pár embert régebbről, szóval úgy voltam vele, hogy enélkül is lesz már néhány ismerős arc.
Az egyetemen meg még most is menekülök az olyan társaságtól, akik a gólyatáborok hangulatát idézik a beszédükben, gondolkodásukban, szóval úgy hiszem, tényleg felesleges lett volna mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!