Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A kötelező irodalom kölcsönzés...

A kötelező irodalom kölcsönzésére már szabály vonatkozik egyetemen?

Figyelt kérdés

Most fogom kezdeni az egyetemet levelezőn, már próbáltam hívni az egyetem könyvtárát, de leltároznak, vagy mit csinálnak, ezért nem tudott ott segíteni nekem senki.

Arra lennék kíváncsi, hogy a kötelező irodalom, amit tárgyanként el kell olvasni, az kint lehet-e nálunk sokáig, vagy arra is csak az a néhány hetes kölcsönzési idő vonatkozik? Vagy hogy megy ez az egész egyetemen?

2017. aug. 11. 13:44
 1/2 Hardy Weinberg ***** válasza:
Alapvetően ugyanazok a kölcsönzési szabályok vonatkoznak minden könyvre, kivéve ha külön jelölik. Csak azét mert neked pont "kötelező irodalom" nem változtatnak, mert a többi könyv mondjuk másnak lehet "kötelező irodalom". A pontos szabályokat pedig tényleg az adott könyvtárban érdemes megérdeklődni.
2017. aug. 11. 15:29
 2/2 infomoly válasza:
Lehet, hogy a szakod tanszékén van tanszéki könyvtár. Nálunk volt és amelyik könyvre, jegyzetre szükség volt egész félévben azt odaadták végig.
2017. aug. 12. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!