Emelt magyar vagy emelt biológia?
Figyelt kérdés
Pszichológia szakra készülök, és szükségem van az emeltre. Egy év alatt melyikre tudnék jobban felkészülni, és melyik érné meg jobban. Megvan mindkettőből a közép (magyar 83%; biosz 76%) Az egyetemen a biológia tudásomat tudnám jobban kamatoztatni?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
2017. aug. 10. 16:16
1/4 anonim válasza:
Szerintem az emelt bioszra sokkal egyszerűbb jól felkészülni, és a magyar középpel kedvezőbben jön ki. Egyetemen - úgy tudom - csak pár tantárgyban fog segíteni, de ott jó lesz, hogy van.
2/4 anonim válasza:
Milyen beállítottságú vagy inkább? Reál vagy humán? Én humánosként a magyarra voksolok, de az tény, hogy a biosz sokkal hasznosabb lesz az egyetemen :)
3/4 A kérdező kommentje:
Én nem vagyos se reál igazán se humán. A magyart, matekot, bioszt meg törit szeretem, ami elég vegyes. :) Csak azért gondoltam, mert sokan mondták, hogy a magyar elég szubjektív, a bioszt meg az ember vagy tudja vagy nem. Mondjuk sokkal nehezebb is.
2017. aug. 11. 08:20
4/4 anonim válasza:
A biosz pszichológiára jobban megéri.
Viszont írtad, hogy a törit is szereted. Azon nem gondolkodtál?:) az sokkal egyszerűbb, mint a másik kettő. Abból sokkal könnyebb jó eredményt elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!