Nyolcosztalyos gimibe ez nagyon gaz?
5.-tol jarok gimibe most 8.-os vagyok. Az a helyzet h a matek nem igazan megy. Eddig 4-es voltam viszont most ugy nez ki 3-as leszek.
Fizikaval ugy vagyok h konnyebben megtanulom a fogalmakat az egyszeru szamolasok is mennek viszont ha mar ilyen hosszu szamolasok vannak es egymasbol kell kikovetkeztetni az mar nem annyira.
Kemiabol olyan 4-5-os vagyok nem annyira szeretem van amikor jobban maskor gyengebben megy de nem vagyok az osztalytarsaimnal sokkal rosszabb ebbol sem.
Biosz, foci egesz jo inkabb 5-os vagyok de van h a 4-es fele billenek at.
Torit, magyart szeretem 5-os vagyok belole.
Nyelvek (angol, nemet) 4-5-os kozott angol kozelebb all hozzam es ha kulfoldon lennek tuti angolul probalkoznek beszelni meg ha azt kevesebb ideje is tanulom
Milyen tanulo vagyok?
Na de most írtad le, hogy milyen tanuló vagy!
Mi a kérdésed valójában?
Ezek alapján úgynevezett "JÓ" tanuló vagy.
Na persze nem mellékes, hogy melyik iskolában teljesítesz így. Ha Fazekas-Radnóti-Eötvös viszonylatban, akkor az más, mint egy átlagos gimiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!