Mit írjak a nyári gyakorlat munkanaplóba?
Én két nyáron át csináltam ilyen naplót, mielőtt leérettségiztem volna, nálunk senkit nem érdekelt, hogy miket vezetsz benne, csak az, hogy minden oldalon legyen aláírás, a végén aláírás meg pecsét.
Egyszer kaptunk listát, ami fent volt a sulihonlapon, hogy mi kell, random azokat másoltam be.
Máskor nem kaptunk semmit, akkor az órai tantárgyakat írtam be, mit tom én, 12.00-13.45-ig Python Gyakorlás, HTML elmélet, Excel-gyakorlat, adatbáziselmélet, Gimp-gyakorlat, hardverismertetés, stb. tehát amiket számon kértek tőlem az iskolában. De egyébként mindenki ezt csinálta, akik a szüleikhez kerültek, még csak be sem jártak.
A lényeg mindig a pecsét és az aláírás, meg hogy a napi kellő óraszám meglegyen. A többiben nyugodtan blöffölj, senki nem fog utánanézni, több tízezer diák jár ilyenkor szakmai gyakorlatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!