Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, pánikrohamom...

Mit tegyek, pánikrohamom lesz, amint arra gondolok, hogy szeptembertől egyetem?

Figyelt kérdés
Tehát alapból nem érdekel ez az egész, nem bírom a társaságot, nem igazán szeretek tanulni, bár elég jól tud menni, csak egyszerűen nem akarok csalódást okozni anyámnak, valakire legyen már büszke. És mielőtt bárki megkérdezné, azért jelöltem meg, mert ha már semmi sem érdekel, akkor úgy voltam vele, hogy megpróbálkozok valamivel, de már nagyon-nagyon bánom, talán még megszeretném..........

2017. aug. 7. 14:04
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
Azt nem értem, hogy miért jelentkeztél egyetemre ha nem nagyon érdekel semmi. Azzal ugye tisztában vagy, ha államin elkezded és kibuksz vagy otthagyod vissza kell fizetni a képzés összegének egy részét? Ha ennyire nem akarod, akkor még most van visszaút, nem mész el beiratkozni és nem lesz semmi.
2017. aug. 7. 14:22
 2/2 anonim ***** válasza:
29%
Nem csak azzal tudsz érvényesülni, ha diplomát szerzel. Az előzetes hozzáállás sokat segít, szóval lehetőségeid szerint próbáld arra hangolni magadat, hogy milyen pozitívumok lehetnek.
2017. aug. 7. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!