Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valóban csak IT, mérnök és...

Valóban csak IT, mérnök és orvosi diplomát van értelme csinálni?

Figyelt kérdés

Világ életemben humán beállìtottságú voltam, matekból, kémiából közepes, fizikából négyes, tehát ha akarnék se tudnék bejutni reál szakra. Viszont körül vagyok véve IT-sekkel, a párom ès az összes barátja ilyen területen dolgozik, illetve as egyikük barátnöje is most kezdi az egyetemet programozóként.

Én nyelvszakra megyek (német-norvég), amikor megmondom, minding megkapom, hogy a bölcsészkar öngyilkosság, akkor már inkább szakma, annyi nöies van azok közt is, mondjuk fodrász, bolti eladó, ha reál szakon nem tudnék diplomázni, akkor magától értetödöen nem kell diplomázni, és kész.

A párom többnyire elrendezi annyival, hogy egy jól keresö fél már van a családban, ha megtehetjük, hogy azt tanuljak, amit szeretnék, ö nem fog beleszólni (nem a szüleim költségén, külön élek, dolgozom)

2017. aug. 6. 14:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azért elèg tág fogalom az, hogy mérnök. Nem írnám ezt így le àltalànosságban, hogy mindegyikkel jók a lehetőségek. Sőt, vannak elég rosszul fjzető irànyzatok is.
2017. aug. 7. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!