Szerintetek szégyen, hogy nem vettek fel Egyetemre?
Figyelt kérdés
Sajnos nem lett meg a pontom es ezt elegge szegyellem,emelett a kornyezetemben is mindenkit felvettek.Még azt az embert is,akinel szerintem en okosabb voltam...(felre ne ertsetek,ennek orulok,csak bant,hogy engem akkor miert nem :( )2017. aug. 3. 13:04
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, sokan vannak így. Jövőre megpróbálhatod újra. Addig beíratkozhatsz nyelvsuliba, csinálhatsz egy nyelvvizsgát, esetleg elvégezhetsz egy okj-t, ezek mind plusszpontok felvételin :)
2/5 anonim válasza:
Miert lenne gaz? Nem egy diploma teszi az embert. Es egy év alatt sok mindent tanulhatsz lehet másként is fogod látni a jövődet. Fel a fejjel. Nem vagy kevesebb ha nincs diplomád
3/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem... Ahogyan arra sincs semmi garancia, hogy akit felvette az diplomás lesz (mert ahhoz el is kell végezni), úgy ez az egy "kudarc" sem jelenti azt, hogy te már nem mehetsz egyetemre és soha nem lesz diplomád...Fiatal vagy, bőven van még esélyed, lehetőséged. Jövőre újra tudsz jelentkezni, eselteg lehetséges, hogy rájössz, hogy inkább mégis egy másik szak, másik terület érdekel stb., de addig tudsz még pontokat gyűjteni pl. nyelvvizsga, szintemelő vagy esetleg, ha érdemes akkor újra is érettségizhetsz egy tárgyból. Ez attól függ, hogy mennyi pontod hiányzott, ki kell számolni minden lehetőséget és a legkedvezőbbet kell választani. A lényeg, hogy ezt egyáltalán nem kell szégyellni, nem olyan egyszerű bekerülni egyetemre, egyes szakokon 460 körüli ponthatárok vannak.... Nem az "okosságon" múlik, pl. nekem is van több ismerősöm, akik bekerültek mérnöki szakokra mert a ponthatárok alacsonyabbak, de azért az egyetemen eléggé meg fog gyűlni a bajuk pl. a matekkal....Van olyan ismerősöm is, akit hármas matekkal vettek fel közgázra mert innen-onnan sikerül összeszedie a pontokat, de a tudása alapján pedig nem biztos, hogy ez a legmegfelőbb választás számára...
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Ez most megnyugtatot :).
Csak azt nem tudom mit fogok csinalni egy evig:/.
2017. aug. 3. 21:19
5/5 anonim válasza:
Keress valami 1 éves OKJ-s képzést abból is gyűjthetsz pontot ha a szaknak megfelelő. Csinálj nyelvvizsgát az is sok pont. Vagy készülj fel egy tárgyból ami követelmény akár emelt szinten akar közép szinten hogy ujra érettségizz belőle es tobb pontod legyen. Esetleg keress munkát és még kereseted is lesz amit olyan dolgokra tudsz kolteni amik neked fontosak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!